Επικαιρότητα
14/11/2017 ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΤΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΤΙς ΕΚΛΟΓΕς ΤΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ Print

Πατήστε εδώ

 
1/9/2017 ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΕΡΓΑΝΗ Print

Πατήστε εδώ

 
15/6/2017 ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΤΗΣ Ε.Φ.Ε.Ε.Α.-ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ POS Print

Ενημερώνουμε τους συναδέλφους ότι:

Η Ε.Φ.Ε.Ε.Α. παράλληλα με την συμφωνία του Ο.Ε.Ε. με την τράπεζα EUROBANK, και σε συνεργασία με τη Π.Ο.Φ.Ε.Ε., κρίνοντας ότι η τελική επιλογή για την απόκτηση του POS ανήκει στο συνάδελφο Λ/Φ , προχώρησε σε συμφωνία με την Alpha Bank και την Εθνική Τράπεζα σχετικά με την προμήθεια pos με ευνοϊκότερους όρους για τα μέλη της.

 

 

Στα παρακάτω link θα βρείτε όλες τις προσφορές :


Προσφορά για τα μέλη του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος από την τράπεζα Eurobank

Προσφορά για τα μέλη της Ε.Φ.Ε.Ε.Α.  από την Alpha Bank

Προσφορά για τα μέλη της Ε.Φ.Ε.Ε.Α. από την Εθνική Τράπεζα

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
26/5/2017 ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΦΕΕΑ ΘΕΜΑ: Αναγκαία η μεταβολή της προθεσμίας υποβολής της αίτησης « Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» για το σχολικό έτος 2017 – 2018. Print

Για ανάγνωση της επιστολής πατήστε εδώ

 
Γ. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ - "ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ 2017" 25/5/2017 Print

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

κυκλοφόρησε το βιβλίο "ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ " του συναδέλφου

Γιώργου Χριστόπουλου σε ειδική τιμή για τα μέλη της ΕΦΕΕΑ.

cid_53e9a42ee1364cda999ea17dd1f59630efeeapc.jpg - 28.75 Kb

Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Αξιολογώντας το αποτέλεσμα και τη θετική ανταπόκρισή σας στην περσινή έκδοση του παρόντος βιβλίου μας, ανανεώνουμε το «ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΟΡIΑ». Για τη φετινή του έκδοση βάλαμε ως στοίχημα «το πιο πρακτικά δεν γίνεται» στον αντίποδα της συσσωρευμένης γνώσης και εμπειρίας μέσα από τις ατέλειωτες ώρες διδασκαλίας, ημερίδες και σεμινάρια σε ολόκληρη την Ελλάδα και βέβαια εντός των τειχών της μάχιμης καθημερινότητας του Λογιστή -Φοροτεχνικού, έτσι ώστε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό μείγμα.
Να είναι πλούσιο, επίκαιρο, ουσιαστικό και χρηστικό εργαλείο, που να ικανοποιεί το σύνολο όχι μόνο των συναδέλφων Λογιστών - Φοροτεχνικών, αλλά και όσων επιθυμούν είτε περιστασιακά είτε σε μονιμότερη βάση, να έχουν την εγκυρότερη δυνατή ενημέρωση στα σημαντικότερα θέματα του φορολογικού τοπίου και εν όψει της συμπλήρωσης των φορολογικών δηλώσεων.
Είμαι βέβαιος ότι θα σας βοηθήσει, όχι μόνο στην περίοδο υποβολής των φετινών δηλώσεων φυσικών και νομικών προσώπων, αλλά και στην καθημερινή αναζήτηση από τα πιο μικρά ως τα ειδικά και εξειδικευμένα θέματα.
Για τον σκοπό αυτό δεν εξηγούμε μόνο πως συμπληρώνουμε τα έντυπα, αλλά παράλληλα αναλύοντας βήμα - βήμα τους κωδικούς, παραθέτουμε τις διατάξεις και τις λύσεις που έχουν δοθεί από τη Φορολογική Διοίκηση.

ü Το κυριότερο παραθέτουμε συνοπτικούς χρηστικούς πίνακες με συντελεστές φορολογίας και παρακράτησης όλων των πηγών - κατηγοριών εισοδήματος, προθεσμίες κλπ.3 Πάνω από 50 κρίσιμες ερωτήσεις - απαντήσεις σε θέματα που κρύβουν «γρίφους» και «παγίδες».
ü Πάνω από 25 παραδείγματα για όλες τις περιπτώσεις οσάκις προκύπτει προστιθέμενη διαφορά τεκμηρίων.
ü Πλήρη άσκηση – παράδειγμα δήλωσης ζευγαριού, με συμπλήρωση των εντύπων Ε1,Ε2,Ε3, έκδοση εκκαθαριστικού σημειώματος και σημειώματος των τεκμηρίων τους.
ü Όμως προσοχή: Το παρόν βιβλίο μας - πρακτικό βοήθημα συνοδεύει μία ψηφιακή εφαρμογή που θα βρείτε στη ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.mental.gr/consulting/entypa/ Με αυτή την εφαρμογή οι φίλοι που θα προμηθευτούν το βιβλίο μας θα μπορούν να έχουν όλες τις πληροφορίες με πρότυπη ηλεκτρονική μέθοδο επεξεργασίας, πατώντας σε κάθε κωδικό των εντύπων της δήλωσης.
ΕΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗ για τα μέλη του Συλλόγου
Ειδικά για τα μέλη του Συλλόγου, το βιβλίο θα διατεθεί προς 30€ περιλαμβανομένου του ΦΠΑ και των εξόδων αποστολής με courier (και για τα δυο βιβλία).
Περιμένουμε την παραγγελία σας στα τηλέφωνα: 210 672 7149 - 210 672 1585 ή στείλτε μας e-mail: info@mental.gr

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Γιώργος Δ. Χριστόπουλος- Φοροτεχνικός
Εισηγητής φορολογικών σεμιναρίων
με διδακτική και αρθογραφική εμπειρία.
Πρώην καθηγητής Τ.Ε.Ι.
e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

 

 
«StartPrev11121314151617181920NextEnd»

Page 13 of 24
 
Copyright © 2010 Ε.Φ.Ε.Ε.Α.